Rijtest - Autorijschool Lagrouw

Ga naar de inhoud
Instructie voor het aanvragen van een rijtest
 
1. De rijschool machtigen via www.mijn.cbr.nl, rijschoolnummer 5642r1. Je hebt hiervoor een DigiD-code nodig.

2. 175,00 overmaken op bankrekening NL59KNAB 0257 2992 97 t.n.v. Autorijschool Lagrouw. Dit nummer ALLEEN gebruiken voor toets- en examengeld! Als je het bedrag overboekt onder een andere naam, dan in de omschrijving je eigen naam vermelden.

3. Invullen en versturen van het aanvraagformulier. Vermeld bij opmerkingen de code die vermeld staat in de brief van het CBR. Bijvoorbeeld: B-LV-M of B-LV-L-M.
 
Duidelijk aangeven wanneer je niet kan. Als je veel wensen hebt, kan het wat langer duren voordat er een datum beschikbaar is. Na het lezen van de hele instructie en het uitvoeren van alle handelingen, druk je op onderstaande link.


Het CBR heeft de volgende openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 15.50 uur.

4. Controleer nog even de geldigheid van je legitimatiebewijs en het theoriecertificaat. Je wordt anders niet toegelaten bij het CBR.
 
Om onnodige vertraging te voorkomen, graag eerst alle handelingen uitvoeren (machtigen en betaling) en dan het aanvraagformulier insturen. Op het moment dat alle handelingen gedaan zijn en de betaling op de rekening van de rijschool binnen is, wordt een datum voor het examen gereserveerd. Als er een datum vast ligt, kan je deze niet meer wijzigen. Dus denk goed na over toetsen en examens voor school enz. en geeft dit aan op het formulier.
 
Bevestiging via de mail
Je krijgt een bevestiging via je mail. Controleer de bevestiging zorgvuldig. Geef de datum ook door aan je instructeur!
 
Terug naar de inhoud